Българска група не може да се прибере у нас вече три

...
Българска група не може да се прибере у нас вече три
Коментари Харесай

Българи не могат да се приберат трети ден заради стачка на летището в Рим

Българска група не може да се прибере у нас вече три дни поради стачка на летището в Рим, съобщи.
Още по темата
Сънародниците ни е трябвало да пътуват в петък вечерта, само че полетът към София е бил анулиран, тъй като е била оповестена национална стачка на италианските авиолинии и летища.

На българската група самолетната компания е предоставила три благоприятни условия. Една от тях е била да вземат билет за полет в последната минута, чиято стойност е била към 2000 лв.. Съществувала е опция да резервират полет на същата стойност за през днешния ден, като им бъдат подсигурени храна и настаняване в хотел. Последният избор, който сънародниците ни са можели да създадат е била да им бъде възобновена 120% от цената на билетите, които са закупили по-рано и сами да открият метод да стигнат до дома.

Габриел Драгиев, един от пострадалите, описа, че е очаквал да бъде настанен в хотел в италианската столица, само че се оказало, че той и останалите българи ще нощуват на 100 км от Рим. Въпреки, че са имали организиран трансфер до хотела сънародниците казват, че е слаба организацията от страна на самолетната компания.

" Казаха, че имаме поета храна, само че се оказа, че имаме единствено закуска и вечеря. След много диалози с рецепцията успяхме да извоюваме и обяд ", споделя Драгиев.

" С авиолинията нямаме никаква връзка. Никой техен представител не се е свързал с нас. Имаме единствено формалния им телефон ", добави мъжът.

Очаква се българската група да се върне с полет, който ще излети в 21:00 часа довечера.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР